MG EHS

De la 34.500* € (TVA inclus)

Prin Programul RABLA

* Prețul cu RABLA este calculat prin scăderea contravalorii a două tichete – 10.000 lei la care se adaugă două ecobonusuri în valoare de 1500 lei fiecare, pentru casarea
unui vehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani sau care are norma de poluare EURO 3 sau inferioară. Oferta este supusă unor condiții, aplicabilă sub condiţia redeschiderii
înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform prevederilor Programului Rabla valabile la momentul redeschiderii în 2024 a înscrierilor în Program, derulat de
Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Producătorul/Importatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare fără notificare prealabilă.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Aspect sportiv și un interior spațios

Cu un aspect sportiv și un interior spațios, dotat cu caracteristici confortabile și inteligente, modelul MG EHS Plug-in Hybrid facilitează deplasarea pentru o evadare perfectă. Relaxează-te în scaunele generoase, în timp ce tehnologia noastră inteligentă îți face călătoria mai plăcută. Cu două versiuni de echipare din care să alegi – Excite și Exclusive – există o variantă MG EHS Plug-in Hybrid care se potrivește fiecărui stil de viață.

Călătorește în siguranță

Siguranța este întotdeauna cel mai important aspect al proiectării modelelor noastre. Modelul Plug-in Hybrid moștenește structura robustă a variantei sale pe benzină, alături de sistemul MG Pilot și alte măsuri de siguranță la sistemele de înaltă tensiune, pentru a oferi și mai multă siguranță tuturor.

Pachetul de baterii

 

Chiar dacă bateria nu este la fel de mare ca cea a automobilelor 100% electrice, standardul de siguranță este același și este în conformitate cu diferite protocoale de siguranță: nivel de rezistență la apă IP67, standard de siguranță al bateriei US UL2580, cerințe speciale EU ECE R100 EV, cerințele privind siguranța transportului UN38.3.

Structură robustă

 

Întreaga caroserie a automobilului folosește mult oțel de înaltă rezistență și oțel laminat la cald pentru a asigura rezistența și siguranța mașinii.

Camera 360°

Cameră 360 grade fără unghi mort în orice moment: pentru viraje cu viteză mică sau efectuarea manevrelor la mersul cu spatele.

Puternic și dinamic pentru un condus captivant

Combinația de înaltă performanță dintre motorul electric și motorul turbo precum și calibrarea excelentă a șasiului asigură plăcerea de a conduce modelul MG EHS Plug-in Hybrid.

Condus confortabil

 

Motorul termic puternic și motorul electric economic permit reducerea emisiilor de CO2 fără a sacrifica autonomia. Cu unitatea de control inteligentă și transmisia cu 10 trepte, MG EHS Plug-in Hybrid reduce consumul de combustibil și emisiile, asigurând în același timp plăcerea de a conduce.

Dinamic în fiecare detaliu

 

Modelul MG EHS Plug-in Hybrid are linii îndrăznețe și caracteristicile impresionante ale unui SUV pursânge.

Pregătit pentru călătorie

 

Viața este mai frumoasă când te simți confortabil. De aceea, confortul este primordial ori de câte ori deschizi ușa și te relaxezi în scaunele plăcute la atingere ale modelului MG EHS Plug-in Hybrid.

Preturi si specificatii

Pentru MG, siguranța este întotdeauna principala prioritate – fie prin structura caroseriei, fie prin sistemele de asistență. Astfel, ești mereu în siguranță pe drum.

Excite

MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Panou de bord virtual cu ecran de 12.3″
 • Tapițerie din poliuretan (PU)
 • Faruri LED cu reglaj pe înălțime
 • Navigație prin satelit
 • Radio cu ecran color de 10.1″
 • Funcție încălzire scaune față
 • Climatizare automată pe 2 zone
 • Cameră video pentru marşarier cu ghidaj dinamic
Exclusive

MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Pedale sport din aliaj
 • Trapă panoramică
 • Scaune sport integrate
 • Tapițerie portiere tip Premium
 • Lumini ambientale
 • Hayon cu deschidere electrică
 • Faruri LED cu reglaj pe înălțime
 • Semnalizatoare direcție dinamice (secvențiale) în spate

Dover White Pebble Black Medal Silver Brighton Blue Diamond Red Iron Oxide Grey