MG4

De la 26.300* € (TVA inclus)

Prin Programul RABLA

* Prețul cu RABLA este calculat prin scăderea contravalorii a două tichete – 10.000 lei la care se adaugă două ecobonusuri în valoare de 1500 lei fiecare, pentru casarea
unui vehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani sau care are norma de poluare EURO 3 sau inferioară. Oferta este supusă unor condiții, aplicabilă sub condiţia redeschiderii
înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform prevederilor Programului Rabla valabile la momentul redeschiderii în 2024 a înscrierilor în Program, derulat de
Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Producătorul/Importatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare fără notificare prealabilă.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Design agil și energic

Captivant și funcțional, compact dar spațios, MG4 Electric este o soluție avangardistă. Este o mașină care permite tuturor să pășească în lumea mobilității pur electrice. Caracteristicile sale de design energice și agile exprimă vitalitatea și spiritul liber ale acestui brand tânăr, existent de aproape 100 de ani.

Călătorește în siguranță

Pentru MG, siguranța este întotdeauna principala prioritate – fie prin structura caroseriei, fie prin sistemele de asistență. Astfel, ești mereu în siguranță pe drum.

Aspect frontal atrăgător

 

Faruri LED ascuțite și distincte combinate cu semnalizatoare remarcabile pentru a crea o impresie generală sportivă, memorabilă.

Aspect posterior structurat

 

Designul spatelui futurist este de neuitat. Lămpile de frână montate înalt, desenate în straturi, eleronul dublu, setul de lampi de pozitie LED și bara de spoilerul inferior cu efect de fibră de carbon, toate se combină pentru a crea această expresie artistică unică.

Plafon aerodinamic

 

Linia plafonului plutește frumos spre spate, alungind întreaga linie a mașinii. În același timp, eleronul se află direct în calea fluxului de aer, pentru a oferi o aerodinamică maximă, energie și agilitate pe drum.

Design exterior

Designul distinct de EV al modelului MG4 iese în evidență din mulțime. Acesta demonstrează o nouă înțelegere a designului sportiv în forma hatchback-ului 100% electric. Rezultatul, un model ce debordează de „vitalitate inteligentă”.

Un adevărat SUV de oraș
Design emoțional
Banchetă spate rabatabilă
40:60
Volum portbagaj
448 L
 

Faruri hi-tech

 

Luminile de zi, cu 28 de LED-uri definesc clar designul mașinii. În același timp, trei seturi de fascicule pentru fazele scurtă și lungă situate în fiecare parte (fiecare cu propria structură distinctă) oferă un efect de iluminare excellent pe timp de noapte. Acestea, impreuna cu cele 36 de LED-uri ale semnalizatoarelor verticale, fac ca experiența de iluminare să fie impresionantă.

Set de lumini spate puternice

 

Luminile decorative în forma constelatiei Lebada – Cygnus, împreună cu luminile de pozitie orizontale penetrante (formate din cate 172 de LED-uri) creează un aspect unic și premium.

Un panou de bord simplu, dar sofisticat

Conceptul „Less is more” (mai puțin înseamnă mai mult). Acest aspect interior simplu și ușor de utilizat creează o atmosferă impulsionată de tehnologie pură.

Consolă „plutitoare”

 

Designul consolei centrale „plutitoare” eliberează spațiul, integrând în același timp funcționalități suplimentare într-un mod simplu, dar eficient.

Volan cu două spițe

 

Reglabil în șase moduri, cu design intuitiv minimalist al tastelor funcționale.

Excelență în timpul condusului

Noua arhitectură MSP (Modular Scalable Platform) pur electrică oferă doar excelență. Mai puternică, mai inteligentă, mai bună prin design.
Plăcerea de a conduce nu mai este destinată exclusiv modelelor premium. Condusul modelului MG4 Electric te duce pe drumul spre perfecțiune.

Tracțiune spate

MG4 Electric are un design axat pe tracțiunea spate (RWD) care oferă o distribuție perfectă a greutății și proporții uimitoare. Este o experiență de condus agilă și promptă (un aspect dinamic, chiar și când stă pe loc). Bazându-se pe manevrabilitate de înaltă performanță, acest sistem RWD permite o distribuție ideală a greutății față-spate. Intrarea în virajele strânse este ușoară, datorită tracțiunii suplimentare pentru condițiile de condus de zi cu zi.

Puterea electrică a E-Motorului de 180kW

 

Cu o putere combinată de 180 kW și un cuplu de 350 Nm, MG4 Electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde.

3 niveluri de regenerare a energiei

 

Sistemul de reciclare a energiei cinetice (KERS – Kinetic Energy Recycling System) al modelului MG4 conține trei niveluri de operare: „light”, „moderate” și „heavy”. Ridică piciorul de pe pedala de accelerație și mașina ta va încetini, colectând și returnând energie acumulatorului. Acest lucru maximizează eficiența și controlul, făcând în cele din urmă mașina mai ușor de condus.

Preturi si specificatii

Pentru MG, siguranța este întotdeauna principala prioritate – fie prin structura caroseriei, fie prin sistemele de asistență. Astfel, ești mereu în siguranță pe drum.

EXPLORE

MG4 Electric

 • Autonomie electrică până la 350km (WLTP)
 • Încărcare DC până la 88kW
 • 3 niveluri de recuperare a energiei
 • Tracțiune spate
 • Suspensie independentă spate cu 5 brațe
 • Direcție DP-Electric
 • Pedală unică
 • Sistemul MG Pilot cu ACC/TJA/LKA/LDW
 • Panou de bord plutitor de 7″
 • Display touchscreen plutitor de 10″
 • Blocuri optice față și lumini spate cu tehnologie „Auto LED”
 • Acces fără cheie și pornire automată
 • Jante din aliaj de 17″ cu capace în 2 tonuri
Exclusive

MG4 Electric

 • Autonomie electrică până la 450km (WLTP)
 • Încărcare DC până la 140kW
 • Grilă activă (AGS)
 • Sistemul V2L
 • Volan din piele sintetică (microfibră)
 • Toate geamurile cu sistem de siguranță
 • Toate geamurile cu sistem de siguranță

Dover White Pebble Black Diamond Red Medal Silver Brighton Blue Fizzy Orange Andes Grey