Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea acestui site

 

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

SUBARU MOTORS TRADING SRL a creat site-ul www.subarumotors.ro pentru a informa, in mod cat mai direct, publicul interesat.
Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea Termenilor si Conditiilor de acces si utilizare detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si Conditiile care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu SUBARU MOTORS TRADING SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

DREPTURI DE AUTOR

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SUBARU MOTORS TRADING SRL sau a unor terti care au autorizat SUBARU MOTORS TRADING SRL sa le utilizeze.
Modelele vehiculelor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de autovehicule care sunt reproduse aici sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de autovehicule care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SUBARU MOTORS TRADING SRL, este strict interzisa si constituie o infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SUBARU MOTORS TRADING SRL distribuite in Romania.
SUBARU MOTORS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SUBARU MOTORS TRADING SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
Reteaua SUBARU MOTORS TRADING SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

HYPERLINK-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.subarumotors.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SUBARU MOTORS TRADING SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului SUBARU MOTORS TRADING SRL. SUBARU MOTORS TRADING SRL nu poate fi, in niciun caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.subarumotors.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.
LIMITAREA RESPONSABILITATII
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In niciun caz, SUBARU MOTORS TRADING SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nicio garantie, de nicio natura.
Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SUBARU MOTORS TRADING SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

ACORDUL UTILIZATORULUI

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor siteului, va exprimati consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice data cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra, sa intre in baza de date SUBARU MOTORS TRADING SRL, a membrilor Grupului SUBARU MOTORS TRADING SRL, a imputernicitilor si/sau reprezentantilor acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii) in conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001.
Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale si transferate catre un alt stat, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca SUBARU MOTORS TRADING SRL este operator de baze de date personale inregistrat sub numarul 9662. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa …, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • Sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
  • Sa intervin asupra datelor transmise;
  • Sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara.

 

ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SUBARU MOTORS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Termenii si Conditiile. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si Conditiile in vigoare.